Om oss

Guttae AB

att skapa värdefulla tekniska lösningar

Historia

Guttae AB grundades av Alexander Lindgren 2020, med målet att skapa tekniska lösningar som kan underlätta vardagen för både individer och företag.

Alexander kommer från en bakgrund inom riskkapitalbranschen, där han arbetat som analytiker på företaget ShortCap med att hitta lönsamma investeringar. Under Corona-pandemin skolade han om sig till webbutvecklare och arbetar som backend-utvecklare på konsultbyrån WILL & SKILL sedan 2021.

Vi drivs av idéer

Motivationen till att starta Guttae har alltid varit drivkraften efter att realisera idéer. Ibland kommer de från oss själva, ibland får vi dem från någon annan som vill utveckla något tillsammans med oss.  Idéer är kraftfulla, de kan kan skapa arbetstillfällen, göra vardagen enklare och roligare och de kan till och med bidra till att stärka vårt lands försvarsmakt (som vår app Rustad Soldat bidrar till).

En teknisk delägare

Vi arbetar som bäst när vi är med och äger en idé. Detta skapar både ett ansvar och möjligheter att gynnas av ett bra arbete i det långa perspektivet – och det är alltid det långa perspektivet vi tittar emot.

Att vår affärsmodell bygger på delägarskap, skapar också möjligheten för de idéer som annars kanske inte skulle se dagens ljus att ta form. Det finns en mängd idéer ute i samhället, men få människor och företag har möjlighet att lägga hundratusentals kronor på att ta fram en mobilapplikation. Vår modell bygger på att du som upphovsman till en idé, får möjlighet att se idén ta form, och skörda intäkterna från idén över en längre tid, utan att behöva göra några initiala investeringar. En win, win!

Kontakta oss
Alexander Lindgren grundade Guttae 2020
Guttae AB

info@guttae.se

072-150 65 20

559266-9948

Innehar f-skattesedel

072-150 65 20